Team Sportia

  • Team Sportia Åland

Team Sportia

Team Sportia

myymälöitä löytyy ympäri Suomen, ja ne ovat ykköskohteita paikkakuntansa urheilun harrastajille.

Tavaramerkit

Toimittajasopimukset yli 100 johtavan tavaramerkin kanssa ja lisäksi jälkihyvitteitä useiden toimittajien ostoista.

Markkinointi

Keskitetty markkinointi ja selkeästi määritelty brändi, jonka tunnettuutta ketju tukee.

SGNet

materiaalipankki kauppiaidemme käytössä, täältä löydät paljon hyödyllistä tietoa.

Team Sportia on kotimainen urheilukauppaketju, joka keskittyy voimakkaasti urheiluvälineisiin. Välineiden lisäksi myymälöiden valikoimasta löytyy kattavasti jalkineita ja vaatteita niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin. Suomessa ensimmäinen Team Sportia myymälä avattiin vuonna 2015, ja tänään 21 Team Sportia myymälää ylläpitävät sitoutuneet yksityiset kauppiaat ympäri maata. Ketjumme kauppiaiden toimintaa ohjaavat ammattitaito, palveluhalu ja paikallisten olosuhteiden tuntemus.
 

Vuosien kokemus
Ketjun perusta luotiin jo 1980- luvulla, jolloin Teräs Oy perusti Sportia ketjun. SGN Group osti Sportian liiketoiminnan Wihurilta vuonna 2006. Samana vuonna perustettiin SGN Groupin tytäryhtiö SGN Sportia Oy, joka toimii Team Sportian ketjunohjausyksikkönä ja konseptin kehittäjänä vastaten myös ketjuvalikoiman suunnitellusta ja markkinoinnista.

Kauppiasketju
Team Sportia ketjun kauppiaat saavat käyttöönsä Team Sportia liikemerkin ja liiketoimintakonseptin sekä voivat hyödyntää ketjun palveluita markkinoinnissa ja hankinnassa. SGN Sport Suomi toteuttaa ketjun kattomarkkinoinnin.

SGN Sport Ruotsilla on yli 240 kauppiasta Team Sportia, Sportringen ja Bike Nation ketjuissa sekä yhteistyöliikkeinä. Vahva pohjoismainen yhteistyö SGN Sport Suomen ja SGN Sport Ruotsin välillä vahvistaa omalta osaltaan Team Sportia kauppiaiden asemaa myös Suomessa.

Laaja kumppaniverkosto
SGN Sport Suomi tarjoaa kauppiailleen urheilu- ja vapaa-ajantuotteita maailman johtavilta merkeiltä kilpailukykyisin hinnoin. Tämän mahdollistaa SGN Sport Suomen yli 100 tavarantoimittajan kanssa solmimat kauttalaskutussopimukset.

Myymälätoiminnan tuki
Tärkeä osa toimintaamme on vähittäiskaupan tuki ostoissa, markkinoinnissa ja myynnissä, mikä vahvistaa jälleenmyyjien mahdollisuuksia johtaa myymälöitään kannattavasti. SGN Sport Suomella on monia yhteistyökumppaneita mm. myymäläkalusteisiin ja – tarvikkeisiin sekä markkinointiin liittyen.

“Olemalla osa tunnettua ketjua hyödyn vakiintuneesta brändistä ja saan hyvää tukea ostoihin, myyntiin ja markkinointiin, samalla kun minulla on mahdollisuus mukauttaa liiketoimintaa ja valikoimaa paikalliseen alueeseen ja tarpeisiin. Se on todella hyvä yhdistelmä!”

Anna Wennström, Team Sportia

Jäsenyys Team Sportian kanssa kannattaa
SGN Sport Suomella on sopimus lähes kaikkien markkinoiden johtavien urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden toimittajien kanssa. Kilpailukykyisten hintojen ja laajojen valikoimien lisäksi Team Sportia kauppiaiden on mahdollista saada jälkihyvitteitä vuosittain määriteltävien toimittajien ostoista. Kauppiaan hankintoja helpottuvat myös SGN Sportin järjestämät ostopäivät, joilla on mahdollista tutustua tulevan sesongin tuotteisiin.